Ηράκλειο : Καθημερινά στο νέο Δημοτικό Γαζίου ο Δήμαρχος Μ. Μποκέας

Καθημερινά εποπτεύει τις εργασίες ολοκλήρωσης του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας. Σήμερα βρέθηκε ξανά στο χώρο, συνομιλώντας με τα τεχνικά συνεργεία για την πορεία των εργασιών. Παρόντες μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας, ανέφερε: «Καθημερινά σε επιτόπιους ελέγχους στο νέο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου. Με αίσθημα ευθύνης για τους μαθητές του δημοτικού, αλλά και τα προνήπια που από το καλοκαίρι βρίσκονται σε αναμονή. Επιλογή μας είναι να μη στεγάσουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε εργοτάξιο, αλλά σε ασφαλές σχολείο.

Οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο συνεχίζονται εντατικά και με κάθε πρόσφορο μέσο εποπτεύουμε, συντονίζουμε και διεκδικούμε την άμεση ολοκλήρωση του σχολείου. Σε κάθε περίπτωση η ασφαλής μετεγκατάσταση είναι μονόδρομος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.