Ηράκλειο:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα στην οδό 1821

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εργασίες υπογείωσης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στην οδό 1821 από τη συμβολή της με την οδό Δικαιοσύνης. Για τον λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Ηρακλείου σύμφωνα με τη 221/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, θα αποκλειστούν τμήματα των οδών Έβανς (από τη συμβολή με την οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη και βόρεια), Δικαιοσύνης (από τη συμβολή με οδό Έβανς και δυτικά) και 1821 (από τη συμβολή με τη Δικαιοσύνης έως τη συμβολή με την οδό Μονής Οδηγητρίας), (Εικ.1)

tmhmata-odon-poy-apokleiontai

Εικ.1: Τμήματα οδών που θα αποκλειστούν

Τα οχήματα που κινούνται στις οδούς Ζωγράφου και Χατζημιχάλη Γιάνναρη θα οδηγούνται υποχρεωτικά στην οδό Σμύρνης χωρίς κάποια μετατροπή της υπάρχουσας φοράς της κυκλοφορίας (Εικ.2).

vroghos-ypoxreotikhs-kinhshs

 Εικ.2: Βρόγχος υποχρεωτικής κίνησης οχημάτων

Η εξυπηρέτηση του ανοικτού χώρου στάθμευσης στην οδό Μονής Οδηγητρίας θα γίνεται με είσοδο από την οδό Αγίου Μηνά μέσω της οδού Κατεχάκη και έξοδο από την οδό Μονής Οδηγητρίας και οδό Καζάνη.

Η εξυπηρέτηση του κλειστού χώρου στάθμευσης στην οδό Θησέως θα γίνεται με είσοδο από την οδό Αγίου Μηνά μέσω των οδών Κατεχάκη και Καρτερού και έξοδο μέσω της οδού 1821.

Τα σχόλια είναι κλειστά.