Ηράκλειο : Με τον Χρήστο Θηβαίο και τους String Demons πέφτει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου η αυλαία του 4ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ΄ οδόν»

Με μια ιδιαίτερη συναυλία από τον Χρήστο Θηβαίο και τους «String Demons», στις 21.30, στην Πλατεία Ελευθερίας, πέφτει το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου η αυλαία του 4ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ οδόν».

Το πρόγραμμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου:
Τελευταία ευκαιρία να επισκεφθείτε τις εκθέσεις καλλιτεχνών φωτογράφων στο Παλαιό Αστυνομικό Μέγαρο στα Λιοντάρια.
> Αντιθέτως συνεχίζονται:
• Η έκθεση “Δαίδαλος. Στα ίχνη του μυθικού τεχνίτη”, στο Αρχαιολογικό Μουσείο ως την 1η Μαρτίου 2020 • Η λαμπρή έκθεση 72 σύγχρονων εικαστικών στο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου ως την 30η Σεπτεμβρίου. • Η έκθεση των Νίκου Παπαδημητρίου, και Κώστα Τσώλη, στον καλλιτεχνικό χώρο Materia Prima ως την 15η Οκτωβρίου • Η έκθεση του “Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης” στον Κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ως την 25η Σεπτεμβρίου • Η έκθεση της Μαριάνθης Σφακιανάκη και του Μιχάλη Αθανασάκη στο Πολύκεντρο • Η έκθεση Η έκθεση φωτογραφίας της Ε.Φ.Ε.Κ. στο κτιριακό συγκρότημα “Αθηνά” ως την 25η Σεπτεμβρίου • Η έκθεση φωτογραφίας νεαρών προσφύγων στο Βιλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, ως την 28η Σεπτεμβρίου.

• Ο Μανώλης Χαρκούτσης ολοκληρώνει το φυτο-γλυπτό του στο Κομμένο Μπεντένι.
• Η έκθεση χειροτεχνών στην Πλατεία Ελευθερίας θα παραμείνει ανοικτή ως τις 11.00 το βράδυ.

> ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

18:00 – 19:00: Η “Κρητική Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών” Τουρλάκη κάνει μια τελευταία επίδειξη στην καρδιά της αγοράς.

19:00 – 21:00: “Από την Πόλη και τη Σμύρνη, στον Πειραιά και στην Κρήτη”! Ρεμπέτικη βραδιά με το συγκρότημα του Δημήτρη Ζαχαριουδάκη.
• Συμμετέχουν: Ηλίας Κλαϊνος (μπαγλαμάς, τραγούδι), Χρήστος Λιάτης (μπουζούκι, τραγούδι), Melza Burcu Ince (βιολί, μπεντίρ, τραγούδι), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (κιθάρα, τραγούδι).

> ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

20:30 -21:15: Μια διαφορετική μουσική παράσταση από τους “Στυλοβάτες”! Δύο κιθάρες μια τρομπέτα και 2 φωνές, classic & alternative rock unplugged ακουστικές διασκευές και διάδραση, με πρωταγωνιστές το κοινό και όλους τους λάτρεις της καλής μουσικής. Τάσος Ράσσιος (κιθάρα, φωνή, διασκευές), Νίκος Νταλαπέρας (κιθάρα, κρουστά, φώνη), Αροδάμη Ψαράκη (τρομπέτα).

21:30: Ο Χρήστος Θηβαίος και οι String Demons κλείνουν με ανεπανάληπτο τρόπο το φεστιβάλ!

Ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά όσα έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια και κάνει ένα σπουδαίο αφιέρωμα σε γνωστούς τραγουδοποιούς όπως η Αρλέτα, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Νικόλας Άσιμος κ.ά. Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα, και το σπουδαίο νεανικό συγκρότημα των “String Demons”, που συνεπαίρνει το κοινό με τον ιδιαίτερο ήχο και τα τραγούδια του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.