Ηράκλειο : Μουσικές εκδηλώσεις στις Μέρες Ενέργειας 2019

Οι Batala και η Βαγγελιώ Φασουλάκη μας ταξιδεύουν μουσικά στις «Ημέρες Ενέργειας 2019»

Έρχονται οι «Ημέρες Ενέργειας» στο Ηράκλειο, συνοδεία μουσικής! Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. η Ομάδα Κρουστών Batala Creta γεμίζουν με χρώμα και ρυθμό τον χώρο της Λότζια.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. η Βαγγελιώ Φασουλάκη με τους μουσικούς της ξεσηκώνει το κοινό της για χορό και το οδηγεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Οι Ημέρες Ενέργειας 2019 είναι μια πρωτοβουλία που Δήμου Ηρακλείου που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα ενέργειας. Οι πολίτες προσκαλούνται να ενημερωθούν από μια εξειδικευμένη ομάδα, για την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας στους χώρους κατοικιών τους καθώς και σε χώρους που διατίθενται για βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια μίσθωση.

Οι δράσεις ενημέρωσης πραγματοποιούνται την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στo αίθριο της Λότζια, ώρες 10.00-13.00 & 17.00-20.00 και περιλαμβάνουν ενημέρωση του κοινού, συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και διαμερισμάτων, διανομή αναμνηστικού υλικού και μουσικές εκδηλώσεις.

Οι Ημέρες Ενέργειας 2019 διοργανώνονται από τον Δήμο Ηρακλείου με συνεργαζόμενους φορείς το Ενεργειακό Cluster Κρήτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.
www.heraklion-energy.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.