Ηράκλειο: Νέα «όπλα» στη μάχη κατά των δηλητηρίων

Η κατάσταση με τις φόλες και τα δηλητηριασμένα δολώματα απασχολεί τις Υπηρεσίες, ανάμεσα στις οποίες το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Είναι δύο Οργανισμοί που εισάγουν στη μάχη των δηλητηριασμένων δολωμάτων νέες ομάδες σκύλων.

Μια μάχη αέναη, η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Το Πανεπιστήμιο λοιπόν πραγματοποιεί μια επίδειξη της Ομάδας Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων και παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Έργου «Διαχείριση και Διατήρηση των Πληθυσμών του Σπιζαετού στην Ανατολική Μεσόγειο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στις Αρχάνες, μεταξύ 11.00 και 13.00.

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

11.00 π.μ.-12.00 μ.μ.: Επίδειξη των δύο νέων Ομάδων Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων, στην τοποθεσία Δασάκι Φουρνί, Κάτω Αρχάνες.

12.30 μ.μ.-13.00 μ.μ.: Συνέντευξη Τύπου στο Πολυκέντρο Αρχανών (Παλιά Ηλεκτρική, Αίθουσα Ισογείου), στην πλατεία των Πάνω Αρχανών.

Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει (π.χ. λόγω βροχής), θα πραγματοποιηθεί μόνο η Συνέντευξη Τύπου της Ομάδας Σκύλων και του Έργου LIFE Bonelli eastMed στις 12.00μ. Πολυκέντρο Αρχανών (Παλιά Ηλεκτρική, Αίθουσα Ισογείου), στην πλατεία των Πάνω Αρχανών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.