Ηράκλειο : Οι γιατροί προσπαθούν να ξυπνήσουν τον άτυχο διανομέα

Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του 27χρονου διανομέα Υπομονή" συστήνουν οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει ένα με δύο 24ωρα.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά τραύματα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 27χρονος διανομέας φαγητού, ο οποίος τραυματίστηκε στις 7 Οκτωβρίου σε τροχαίο στις Μεσαμπελιές. Οι γιατροί, από χθες, έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια αφύπνισης του και όπως τόνισε στο cretalive ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ανέστης Κιούλπαλης, “έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια διακοπής της καταστολής του 27χρονου ενώ από χθες οι γιατροί σταδιακά μειώνουν τα χορηγούμενα φάρμακα”. Διευκρινίζει πάντως ότι χρειάζεται υπομονή, καθώς “η προσπάθεια αφύπνισης θα κρατήσει ένα με δύο 24ωρα, καθώς αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να μεταβολιστούν πλήρως τα φάρμακα που έχουν χορηγηθεί στον 27χρονο”.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άντρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Ευμαθίου και Ανθεών, στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαινε διανομέας.ΠΗΓΗ cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.