Ηράκλειο: Οι Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος  καταγράφονται σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα στον Κατσαμπά στις οδούς Αριστείδου και Πλάτωνος από την Εμμ.Τζανέ έως την οδό Σωκράτους, Τριανδρίας από την οδό Θεμιστοκλέους έως την οδό Κάλβου Ανδ.Επίσης στις οδούς Κάλβου Ανδρ., Κασταμονίτσας, Καστοριάς, Σακλαμπάνη, Θερμοπυλών και Εμπεδοκλέους.

Ανάλογη εικόνα θα επικρατήσει και στις 10 Μαρτίου από τις 8 έως τις 11 το πρωί στις παρακάτω περιοχές:

Στις οδούς Αβέρωφ από την πλατεία Ελευθερίας έως την οδό Σμύρνης, Ζωγράφου από την οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη έως την οδό Αβέρωφ.Επίσης στις οδούς Μανουσογιάννη, Ανωπόλεως, Γρεβενών και Πεδιάδος.

Στις οδούς Αβέρωφ από την πλατεία Ελευθερίας έως την οδό Σμύρνης, Ζωγράφου από την οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη έως την οδό Αβέρωφ.Επίσης στις οδούς Μανουσογιάννη, Ανωπόλεως, Γρεβενών και Πεδιάδος.

Για τις 12 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος από τις 8 έως τις 11 το πρωί:

Στη Θέρισσο στη λεωφόρο Μίνωος από την οδό Απολλωνίας έως την οδό Ανωγείων, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων από την οδό Φουρτουνάτου έως την οδό Ευαγγελιστρίας, στην οδό Ραύκου από την οδό Απολλωνίας έως την οδό Ανωγείων, Ανωγείων από τη λεωφόρο Μίνωος έως την οδό Ευαγγελιστρίας. Επίσης στην οδό Πάρου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ:

«H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης¨».

Τα σχόλια είναι κλειστά.