Ηράκλειο : Οι “Φτεροπόδαροι” βρήκαν το “Μυστικό των Αλεκατρίδων”

Έλυσαν τους γρίφους του φετινού 18ου Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού και αναδείχθηκαν νικητές της διοργάνωσης

Η ομάδα “Φτεροπόδαροι” ήταν εκείνοι που πρώτοι κατάφεραν να λύσουν τους γρίφους τους 18ου Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού και να λύσουν το “Μυστικό των Αλεκατρίδων” και να αναδειχθούν νικητές της διοργάνωσης.

Για μία ακόμη χρονιά, μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της Αποκριάς στο Ηράκλειο κράτησε σε εγρήγορση τους συμμετέχοντες, που από τις 10:30 το πρωί “όργωναν” το Ηράκλειο λύνοντας γρίφους και αναζητώντας το επόμενο στοιχείο.

Με κρυμμένα μηνύματα, ακολουθώντας συντεταγμένες και ερευνώντας γνωστές και άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Μεγάλου Κάστρου, οι συμμετέχουσες ομάδες ρίχτηκαν σε έναν διασκεδαστικό αλλά και συνάμα εποικοδομητικό αγώνα δρόμου.

Τη φετινή διοργάνωση είχε η ομάδα “Περατζούνια” νικήτρια του 17ου Κυνηγιού η οποία παρέδωσε τη σκυτάλη της διοργάνωσης στους “Φτεροπόδαρους” για το 19ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Οι διοργανωτές κατασκεύασαν και ένα έπαθλο στο οποίο αναγράφεται: “Τον θησαυρό έχεις βρει και έχεις κερδίσει ό,τι δεν αγοράζεται” το οποίο και παρέδωσαν στους φετινούς νικητές, παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου που παρευρέθηκε στην απονομή του “σκήπτρου” της ομάδας που κατάφερε να λύσει όλους τους γρίφους και να αποκαλύψει το “μεγάλο μυστικό”ΠΗΓΗ cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.