Ηράκλειο:Πλούσια η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο από την ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Ανάμεσα στην πλούσια δραστηριότητα, την Παρασκευή 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη-συζήτηση της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και πως αυτές επηρεάζουν το χώρο της εκπαίδευσης. Η πρόταση του KKE», με ομιλήτρια την Μαρία Γιαννάκη, μέλος της Βοηθητικής Επιτροπής Παιδείας της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και στέλεχος του ΚΚΕ.

Αντίστοιχα το Σάββατο 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε μεγάλα εργοτάξια του Ηρακλείου με την ανακοίνωση ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων από την ΚΟΒ Κατασκευών, με επικεφαλής το Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της ΚΟ Χερσονήσου στην πλατεία της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου, με ομιλητή τον Γ. Παρθενιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν περιοδείες κλιμακίων του ΚΚΕ στο εργοστάσιο «Τυποκρέτα», στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου και στις αποθήκες του Σ/Μ «Χαλκιαδάκης», με επικεφαλής τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος ΓΠ Κρήτης και στα εργοστάσια «Πλαστικά Κρήτης» και «Καράτζης», στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου με επικεφαλής το Γιάννη Ξημεράκη, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΕΠ Κρήτης, στις Αρχάνες του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Οι περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.