Ηράκλειο : Στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Βαρβάρας ο Μιχάλης Κοκολάκης

Με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο εκλεγμένος από τους πολίτες δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, επισκέφθηκε, την Παρασκευή 27/9, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη, το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Βαρβάρας.

Ο Μιχάλης Κοκολάκης και η Έφη Κουτεντάκη επιθεώρησαν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σχολικό συγκρότημα και ενημερώθηκαν για την πορεία ολοκλήρωσής τους.

«Έχουμε δεσμευθεί ότι θα παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία των εργασιών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Βαρβάρας και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να προσφέρουμε ένα απολύτως ασφαλές σχολικό περιβάλλον σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, λοιπούς εργαζομένους και γονείς. Είχαμε, επίσης, την ευκαιρία να συζητήσουμε με την αντιπεριφερειάρχη και τους διευθυντές των σχολείων για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας» τόνισε ο Μιχάλης Κοκολάκης.

«Συζητήσαμε για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε ως περιφέρεια Κρήτης για την σύνδεση του αθλητισμού με την Παιδεία. Από την θέση μου, ως αντιπεριφερειάρχης, θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου, για την βελτίωση της εκπαιδευτικής καθημερινότητας στα σχολεία της περιφέρειας» δήλωσε η Έφη Κουτεντάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.