Ηράκλειο:Στο λιμάνι για την τήρηση των μέτρων ο Υπουργός

Προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας Υγείας” τόνισε ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την διάρκεια αυτοψίας που έκανε στο σημείο.
“Για την ηγεσία του Υπουργείου μας, αποτελεί καθοριστική προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας Υγείας των κατοίκων των νησιών, των μελών των πληρωμάτων και των επιβατών” είπε κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο υπουργός, βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19. Μάλιστα ο Υπουργός επισκέφθηκε και ένα από τα πλοία της γραμμής για να δει κατά πόσο τηρούνται τα προβλεπόμενα.

Κατά την παραμονή του ο κ. Πλακιωτάκης, δέχθηκε συμβολικά δώρα από την Διοίκηση του ΟΛΗ.

“Για μία ακόμη φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω πόσο συστηματικά, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το ενισχυμένο πλάνο ελέγχων που προβλέπεται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο” είπε ο Υπουργός Ναυτυλίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

“Για την ηγεσία του Υπουργείου μας, αποτελεί καθοριστική προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας Υγείας των κατοίκων των νησιών, των μελών των πληρωμάτων και των επιβατών” συνέχισε και πρόσθεσε “Βρισκόμαστε σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αλλά όπως διαπιστώσατε κι εσείς οι επιβάτες συνεργάζονται: τηρούν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας, επιδεικνύουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη και βεβαίως φορούν τη μάσκα τους και στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους”

“Είναι απαραίτητο να επιδεικνύεται τόσο από τους επιβάτες, όσο και από τα μέλη του πληρώματος αλλά και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες η ανάλογη συνεργασία, κάτι που βεβαίως μας βοηθάει στο τελικό αποτέλεσμα”

“Επιθυμούμε ασφαλή νησιά και βεβαίως ταξίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε τόσο στους επισκέπτες που επιλέγουν να έρθουν στην πατρίδα μας με πλοίο, όσο και να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκά στα νησιά μας.

Κάνουμε όλα όσα πρέπει έτσι ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το ταξίδι τους με ασφάλεια”. κατέληξε ο ίδιοςhttps://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.