Ηράκλειο: Συλλήψεις για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Αερολιμένα Ηρακλείου, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Οι αστυνομικοί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» συνέλαβαν τους 5 αλλοδαπούς, ηλικίας από 31 έως 42 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την τη Γαλλία την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα συνελήφθη μια 26χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπό, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Βέλγιο.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πρόεκυψε ότι η 26χρονη προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 29χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.