Όλα τα Νέα

Ηράκλειο : Σύλληψη ανηλίκων που έμπαιναν και έκλεβαν δωμάτια ξενοδοχείων

Εξιχνιάστηκαν, οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο Συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή Αφαίρεσαν, χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονη ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

206

Εξιχνιάστηκαν χθες (26.08.2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου οχτώ υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (26.08.2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας δύο ανήλικοι ημεδαποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο ανήλικοι, την 25.08.2019 είχαν διαπράξει συνολικά οχτώ κλοπές -διαρρήξεις, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε την 22.08.2019 σε οικία σε περιοχή του Δήμου Χανίων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 573,60 ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα ως μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συνελήφθη ακόμη 41χρονη ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.