Ηράκλειο : Συνάντηση Λευτέρη και Μιχάλη Κοκολάκη με τον δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη

Συνάντηση με τον δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, είχαν , ο Λευτέρης Κοκολάκης, που εκτελεί προσωρινά χρέη δημάρχου Γόρτυνας και ο εκλεγμένος από τους πολίτες δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, Θοδωρής Σαβουιδάκης, Στέλιος Σηφάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Σταματάκης, ο αντιδήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαιστού, Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα κοινά προβλήματα που απασχολούν τους δήμους Γόρτυνας και Φαιστού, αλλά και η συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων, με στόχο την διεκδίκηση μεγάλων αναπτυξιακών στόχων, προς όφελος των δημοτών και των δύο περιοχών. Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο έργο της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού, αλλά και στην από κοινού διεκδίκηση μεγαλύτερων κονδυλίων για την βελτίωση των υποδομών των δύο δήμων και κυρίως της αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, έγιναν δηλώσεις από τους Μιχάλη Κοκολάκη και Γρηγόρη Νικολιδάκη:

«Είναι σημαντικό να βάλουμε γερές βάσεις, ώστε να δώσουμε μαζί λύσεις στα κοινά προβλήματα των δήμων Γόρτυνας και Φαιστού. Το κεντρικό κράτος, ενώ μας έχει δώσει πολλές αρμοδιότητες, δεν μας έχει ενισχύσει με τα απαραίτητα «όπλα». Πρέπει, επομένως, να έχουμε μια καλή συνεργασία και να αποτελέσουμε και παράδειγμα για άλλους δήμους, επειδή είναι βέβαιο ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα, αντί να παλεύει ο καθένας μόνος του, για τα ίδια προβλήματα» δήλωσε ο Μιχάλης Κοκολάκης.

«Θα προχωρήσουμε μαζί, αρχικά για να εντοπίσουμε και, στην συνέχεια, για να λύσουμε τα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν. Τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους δήμους Φαιστού και Γόρτυνας, θα τα παλέψουμε από κοινού» δήλωσε ο Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.