Ηράκλειο: Θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Τζώρτζογλου;

Πολλές φήμες τελευταία θέλουν τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, να δέχεται πιέσεις για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηρακλείου.

Η φημολογία αυξήθηκε όταν ο Νίκος Τζώρτζογλου , παρέα με τον Μανόλη Νοδαράκη και τον ταμία της ΕΠΣΗ Γιώργο Βοζικάκη παραβρέθηκαν στην μεγάλη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την πρωτοχρονιάτική πίτα στις Αρχάνες, την προηγούμενη Πέμπτη.

Η φωτιά όμως άναψε όταν ο Νίκος Τζώρτζογλου συνόδευε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοδεία του στο Ηράκλειο από χωριό σε χωριό!

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, δεν απορρίπτουν τα σενάρια, τονίζουν μάλιστα ότι πρόκειται για πολύ καλή και πολύ δυνατή υποψηφιότητα ενός κορυφαίου αθλητικού παράγοντα και έχει αποδείξει την επιρροή του σε αθλητικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Στην ΤΟ της ΝΔ στο Ηράκλειο τον αντιμετωπίζουν ήδη ως πολύ δυνατό χαρτί ικανό να φέρει ανακατατάξεις σε επίπεδο Νομού.ω Περιμένουν φυσικά την οριστική απόφαση του Νίκου Τζώρτζογλου. Και μέχρι τότε οι πιέσεις θα αυξάνονται!

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.