Ηράκλειο: Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο Γιώργο Τριανταφύλλου. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του!

Έπειτα από δύο εβδομάδες αναζήτησης για τον 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου δόθηκε τραγικό τέλος στην αγωνία της οικογένειας του αγνοούμενου.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε σε χωράφι της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου το αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic και αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615 που ανήκε στον άτυχο 83χρονο και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη και από την πρώτη στιγμή οι υποψίες έπεσαν στον αγνοούμενο Γιώργο Τριανταφύλλου, αφού τα ρούχα που φορούσε ο νεκρός έμοιαζαν με τα ρούχα του αγνοούμενου.

Για την εξαφάνιση του 83χρονου είχε εκδοθεί ανακοίνωση από την «Γραμμή Ζωής», στην οποία αναφέρεται ότι ο αγνοούμενος φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια, την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 7 Απριλίου.

Τελευταία φορά που είδαν τον 83χρονο οι συγγενείς του ήταν στις 11 το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου. Εκείνη την ημέρα έφυγε από το σπίτι του για να πάει σε καφενείο που σύχναζε στην περιοχή της Παντάνασσας, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Έπειτα από την έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία, πράγματι επισκέφθηκε το καφενείο όπου βρίσκονταν μέχρι το απόγευμα.

Από εκείνη τη στιγμή η οικογένεια έζησε ένα Γολογθά αγωνίας διότι η ζωή του 83χρονου βρίκονταν σε κίνδυνο αφού έπασχε από άνοια και έχρηζε άμεσης φαρμακευτικής αγωγής.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη το μεσημέρι θα αποχαιρετήσουν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι τον 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.