Ηράκλειο: Ξεκινούν εργασίες στο στάδιο Ελευθερίας

Σήμερα, Πέμπτη, ξεκινούν οι εργασίες στο Στάδιο Ελευθερίας και η διοικούσα επιτροπή ΕΑΚΗ έστειλε επιστολή στα σωματεία Στίβου της πόλης.

Αναλυτικά η επιστολή:

Εδώ και πολλά χρόνια όλη η αθλητική οικογένεια του Ηρακλείου περιμένουμε τη στιγμή που το Στάδιο Ελευθερίας, ένα από τα ομορφότερα και ιστορικότερα στάδια της χώρας, θα αλλάξει μορφή και θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο φιλοξενώντας όλα τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28/5/2020, η ανάδοχος εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν. Σε αυτή την κομβική και σημαντική στιγμή για το Στάδιο, όλοι μαζί, Διοίκηση και εργαζόμενοι, σωματεία, αθλητές και γονείς πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά, συμβάλλοντας ο καθένας μας, όπως του αναλογεί, με τις δικές του ευθύνες. Ως Διοικούσα Επιτροπή, με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και του Αντιδημάρχου κ.Βαρδαβά, μεριμνήσαμε ώστε τα σωματεία και οι αθλητές να φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο για το διάστημα που θα εκτελούνται εργασίες στο Στάδιο Ελευθερίας. Για τους αθλητές των ρίψεων, γίνεται συνεννόηση με τους υπέυθυνους εκτέλεσης του έργου ώστε να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούνται προπονήσεις ρίψεων μετά το πέρας των εργασιών από τα συνεργεία, εφόσον κριθεί εφικτό από τον αρμόδιο μηχανικό και σε ώρες που θα οριστούν από τη ΔΕ του ΕΑΚΗ.

Καλούμε λοιπόν, όλη την αθλητική οικογένεια να συμβάλλει τα μέγιστα έτσι ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στο Στάδιο Ελευθερίας έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υποδεχτούμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ελπίζοντας ότι θα κατανοήσετε αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.