Ηρακλής Νύκταρης: «Το μέλλον ανήκει στον Τσιλιγγίρη»

Ο Ηρακλής Νύκταρης, ιδιοκτήτης του Ηροδότου την περσινή χρονιά που η ομάδα αγωνιζόταν στην Football League μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφορικά με το ντεπούτο του Απόστολου Τσιλιγγίρη στον Άρη.

Ο άνθρωπος που έβαλε το λιθαράκι του ώστε ο νεαρός γκολκίπερ να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μίλησε για το προφίλ του νεαρού τερματοφύλακα, το πως ήρθε στον Αρη αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως ήρθε ο Τσιλιγγίρης στον Αρη: «Εγώ του πρότεινα να πάει στον Αρη. Μίλησα με τον Θόδωρο Καρυπίδη γιατί ήταν στην Εθνική Νέων και ενώ μίλησε με τον μάναντζερ του παίκτη, τον Κολοβό, έδωσα και εγώ την συγκατάθεση μου γιατί είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Ο Αποστολός Τσιλιγγίρης είναι ένας παίχτης που θα δείξει την αξία του, είναι μεγάλο ταλέντο, σε εμάς το έδειξε από τα 17 του που ήταν εδώ».

Την παρουσία του στον Αρη: «Αν δουλευτεί όπως πρέπει έχει τρομερά προσόντα και μπορεί να πάει μπροστά και όσο δουλεύει θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα».

Τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Είχε κάποιες αποτυχίες αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και σίγουρα η ομάδα θα είναι στην 6αδα. Εγώ έρχομαι στον Αρη και έχω καλές σχέσεις με την ομάδα».