Ηρόδοτος:«εκφράζει για πολλοστή φορά την αγανάκτηση της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρόδοτος για τη διαιτησία.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει για πολλοστή φορά την αγανάκτηση της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία.

Με έγγραφο της προς την ΚΕΔ ζητάει αξιολογημένο διαιτητή στο προσεχές κρίσιμο  αγώνα με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει για πολλοστή φορά την αγανάκτηση της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία.

Στο χθεσινό παιχνίδι μας με τον Εργοτέλη με εντελώς αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Μιχαλανδρέα Νύκταρη στο 15ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0 εις βάρος μας βρεθήκαμε από νωρίς να αγωνιζόμαστε κάτω από άνισες συνθήκες.

Κατόπιν τούτου με έγγραφο μας προς την ΚΕΔ ζητάμε αξιολογημένο διαιτητή στο προσεχές κρίσιμο για την ομάδα μας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Όπως επίσης περιμένουμε απάντηση για πιο άμεσο ραντεβού με τον κύριο Περέιρα και όχι μετά από ένα μήνα που μας είπαν … και ενώ θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα..

Για τις όποιες ενέργειες μας έχει ενημερώσει προσωπικά ο πρόεδρος μας Ηρακλής Νύκταρης τον Αξιότιμο κύριο Γραμμένο πρόεδρο της ΕΠΟ ο οποίος προς τιμήν του κατανοεί την αγανάκτηση μας και αναγνωρίζει την προσπάθεια μας να στηρίξουμε με κάθε έννομο μέσο και ενέργειες την ομάδα μας η οποία απαρτίζεται κατά 90% από Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο υγεία βγάζει σε όλους τομείς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.