Κ. ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ: Εκλογική «ένδεια» ΣΥΡΙΖΑ – Ολόιδια η τωρινή ατζέντα με αυτήν του 2015 στην Περιφέρεια

συναντήσαμε τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και πολιτευτή της ΝΔ, κ. Κώστα Δανδουλάκη

Με τις μέρες πλέον να μετράνε αντίστροφα το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, επιβεβαιώνοντας πως ο δρόμος προς τις κάλπες θα είναι μακρύς, γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Με την ελληνική συγκρουσιακή ιδιοσυγκρασία ως δεδομένη, το «κλειδί» για την επίτευξη καίριων στόχων αποτελεί η συναίνεση και η συνεργασία. Με τα προβλήματα να παραμένουν, η αναγκαιότητα ενός συνολικού επαναπροσανατολισμού παραμένει και σήμερα επίκαιρη.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και πολιτευτή της ΝΔ, κ. Κώστα Δανδουλάκη. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 φέρνουμε το επίκεντρο όλη την αλήθεια για τα τρέχοντα ζητήματα στο Ρέθυμνο.

  • Η άσκηση του πολεμικού Ναυτικού που αναστάτωσε τους πολίτες του Ρεθύμνου – έκπληξη και απορία των πολιτών που είδαν τα πλοία του ΝΑΤΟ στα παράλια.
  • Στα ύψη η εκλογική νευρικότητα – προεκλογική συγκέντρωση με κενές καρέκλες ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο – ο δρόμος προς τις κάλπες και τα πρώτα μηνύματα από τους πολίτες.
  • Περιφερειακές εκλογές – Πυκνές οι συναντήσεις του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – η συγκρότηση ψηφοδελτίου και οι προγραμματικές θέσεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα.
  • Οι παρεμβάσεις για το Λιμάνι, οι επαφές για τις ζημίες και οι «γκρίζες πινελιές» στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.