Όλα τα Νέα

Καλαντζής και Τζώρτζογλου για την προεδρία της ΕΠΟ

Και οι δυο επιφυλάχθηκαν, όμως έδειξαν ότι το σκέφτονται

249

Τζώρτζογλου: «Χαμένος είναι αυτός που δεν μάχεται. Χάνει αυτός που δεν διεκδικεί»

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε στο Metropolis 95,5 και σχολίασε τις εκλογές της ΕΠΟ και μίλησε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του. Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΟ: «Είναι κάτι το οποίο με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό, το σκέφτομαι, είναι κάτι όμως το οποίο δεν έχω αποφασίσει οριστικά».

Για το πότε θα πάρει την τελική του απόφαση: «Ούτως ή άλλως οι εκλογές θα είναι απ’ ότι φαίνεται πάρα πολύ σύντομα, τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, οπότε μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα είναι η απόφασή μου οριστική αν θα κατέβω ή όχι».

Για το αν θα έχει τη στήριξη κάποιου σε περίπτωση που κατέβει: «Τον Τζώρτζογλου τον στηρίζει ο Τζώρτζογλου. Μέχρι στιγμής υπάρχει εμπιστοσύνη από κάποιες ενώσεις προς το πρόσωπό μου, από κάποιες έχει δημοσιοποιηθεί, από κάποιες ίσως όχι, σκέφτομαι, τα ζυγίζω και επαναλαμβάνω ότι τις επόμενες δύο μέρες θα είναι η απόφασή μου οριστική».

Για το αν πηγαίνει για την νίκη: «Νομίζω ότι η παράταξη του Βαγγέλη του Γραμμένου προηγείται ξεκάθαρα. Έχω μάθει στην ζωή μου κύριε Μπούζος ότι χαμένος είναι αυτός που δεν μάχεται. Χάνει αυτός που δεν διεκδικεί».

Για το αν θα έχει την στήριξη του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω αν ισχύει, μέχρι τώρα φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός κάτι άλλο ψάχνει, δεν με ενδιαφέρει, η προσπάθειά μου χρόνια τώρα είναι ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει να επικρατήσει η κοινή συναίνεση».

 

 

Καλαντζής: «Και τι έγινε; Ας έχει τόσες ενώσεις μαζί του ο Γραμμένος»

Ο Γιώργος Καλαντζής που υπάρχει περίπτωση να κατέβει ως αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ, μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα κατέβω υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ούτε εγώ έχω αποφασίσει. Αν γίνει θα είναι μεγάλη τιμή και θα είναι και κέρδος για τη Βόρεια Ελλάδα που δυο καρτνάσια Θα είναι υποψήφια για την ΕΠΟ.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή Καβάλας, μετά  ήμουν και το 84-85 αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας. Όλη η Βόρεια Ελλάδα επίσης ξέρει πόσο κοντά στάθηκα σε όλες ειδικά κοντά στο σύνδεσμο παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. Διότι όταν έρχονταν στο γραφρείο σου Κούδας, Παρίδης Αποστολίδης δεν μπορεί να μην κλίνεις ευλαβικά το γόνυ.

Ξέρω ότι είναι άξιος ο κύριος Γραμμένος. Όποιος είναι πρόεδρος πρέπει να το αποδείξει με έργα.

Και τι έγινε; Ας έχει τόσες ενώσεις μαζί του.

Επίσης δεν υπάρχει το ο Καλατζής είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει αυτό.

Ο Κουκοδήμος τώρα είναι βουλευτής, δεν θα σχοληθεί. Εγώ τώρα έχω κενό. Εγώ θα το κάνω  γιατί περιμένω την στήριξη όλων των μεγάλων. Όλοι οι μεγάλοι προσφέρουν και χρήμα και χρόνο κι αν δεν υπήχαν οι χρηματοδότες δε θα υπήρχαν οι ομάδες.

Ας ψάξετε να δείτε ποιος είναι ο Καλαντζής. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε επειδή το αγαπάμε. Είναι δυνατόν να μην κοιτάξω να μείνει το όνομά μου και να μην βοηθήω όπου μπορώ;