Κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη για τις αθλιότητες κατά Κυμπουρόπουλου

Πλήρη κάλυψη στις χυδαιότητες Πολάκη προσέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Τσίπρας, όχι  μόνο δεν τράβηξε… το αυτί του Παύλου Πολάκη αλλά έσπευσε να τον καλύψει υποστηρίζοντας ότι τα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά Πολάκη και η πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού ήταν ένας – όπως τον χαρακτήρισε – «πρωτοφανής επικοινωνιακός αντιπερισπασμός».

Οποτεδήποτε ο κ. Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον οποιουδήποτε υπουργού, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας,  «θα τη μετατρέψω σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση» ενώ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να «δραπετεύσει» από την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση μαζί του για τα κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα.

Μπορεί κάποιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να έσπευσαν δειλά δειλά να εκτοξεύσουν «πυρά» κατά του Π. Πολάκη, όπως ο Γιάννης Μπαλάφας και Νίκος Φίλης, ωστόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι δεν ενοχλήθηκε διόλου από τις δηλώσεις ντροπή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιχειρεί να μιλήσει για το αν το ήθος του Πολάκη είναι καλό» απάντησε ο πρωθυπουργός στον κ. Μητσοτάκη προσθέτοντας ότι δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.

«Ήρθε να μας μιλήσει για το αν το ύφος του Παύλου Πολάκη, είναι καλό ή κακό, αν είναι ευγενής ή αγενής καθώς κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται, γιατί είναι κοντοχωριανοί,  το ύφος το αψύ των Σφακιανών  και θέλει να συζητάμε γι΄ αυτό και όχι για τα επιδόματα που θέλετε να καταργήσετε» είπε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Λίγο αργότερα μάλιστα, απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, υποστήριξε ότι «δεν θα συζητήσουμε για τον Πολάκη αλλά για τους πολλούς».

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.