Όλα τα Νέα

Ηράκλειο: Πέθανε στο ΠΑΓΝΗ και κανείς δεν γνωρίζει πως τραυματίστηκε!

547
34χρονος έφτασε τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, βαριά τραυματισμένος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Εντύπωση όμως προκαλεί ότι κανένας δεν γνωρίζει πως τραυματίστηκε! Γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή των συγγενών του 34χρονου.

Ο 34χρονος τραυματίστηκε οδηγώντας τη μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο Μοιρών – Τυμπακίου στην Μεσαρά, κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Μοιρών για να τον παραλάβει και μεταφέρθηκε με πολύ σοβαρά θωρακικά τραύματα στο ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ.

Στο ΤΕΠ παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση και έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ στην Κρήτη είναι το αναπάντητο ερώτημα για το πώς τραυματίστηκε τόσο σοβαρά!

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή ενός τρακτέρ χωρίς όμως να ενημερώνονται επακριβώς οι συγγενείς, που απαιτούν από τις Αρχές πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εμπλοκή τρακτέρ τότε ο άτυχος 34χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, από την πτώση στο έδαφος.