Καρβουνιάρης:«Αν πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας…»

Για το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΑΟΑΝ μίλησε ο κεντρικός αμυντικός  της Επισκοπής Μιχάλης Καρβουνιάρης

Ο υψηλόσωμος στόπερ 1.88μ. αναφέρθηκε για μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει και την τελευταία της χρονιάς για την Επισκοπή .

Την 14η αγωνιστική (15/12)η Ρεθιυμνιώτικη ομάδα  έχει ρεπό και το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές.

Ο 26χρονος με πλούσια εμπειρία και στα κρητικά γήπεδα, έκανε λόγο για ένα δύσκολο ματς με τις δικές του ιδιαιτερότητες και για μια ομάδα που στο γήπεδό της έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

«Είναι σημαντικό ματς αυτό της Κυριακής. Για μας είναι το τελευταίο παιγνίδι για το 2019 και όπως και να το κάνουμε, θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Οι τρεις βαθμοί της νίκης αφενός θα μας κάνουν να νιώσουμε ακόμη καλύτερα (με περισσότερη ασφάλεια) στην κορυφή, αφετέρου το κλίμα που, έτσι κι αλλιώς είναι ιδανικό θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε ότι η πορεία μας μπορεί να έχει την ανάλογη συνέχεια.

Στο πρώτο ματς δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντι στον ΑΟΑΝ. Μην ξεχνάτε ότι κερδίσαμε στο 90’.
Τώρα στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε πολύ, σ’ ένα γήπεδο που το ξέρω καλά αλλά πολύ καλύτερα το γνωρίζει η γηπεδούχος ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολο το έργο μας αν και ξέρουμε ότι τίποτε δεν είναι αν δεν είσαι ο εαυτός σου.

Αναφερόμενος στα ατού της μιας και της άλλης ομάδας ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας: «Θεωρώ πως το όπλο μας είναι ο τρόπος που δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε. Όταν παίζουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας δεν υπάρχει ομάδα που να μας σταματήσει.

Ξαναλέω όμως κλείνοντας ότι, ο ΑΟΑΝ είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά με κοντά τις γραμμές. Είναι ομάδα πολύ δεμένη με συγκεκριμένο πλάνο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.