Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά σχετικά με το συμβάν που σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο χθες με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μαλακωνάκη:
“Καταγγέλλουμε την προκλητική αντιδημοκρατική και τραμπούκικη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Μαλακωνακη Ιωάννη μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εν ώρα συνεδρίασης και παρουσία δημοτικών συμβούλων και κατοίκων της περιοχής.
Ο κ. Μαλακωνάκης την ώρα που τοποθετουνταν  ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά , κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ξεστομίζοντας απειλές και χυδαίες ύβρεις φτάνοντας στο σημείο να κατευθυνθεί προς τη θέση του κ. Ανθούση φτάνοντας ακριβώς απο πάνω του με πρόθεση να χειροδικήσει.
Με την συμβολή των δημοτικών συμβούλων αποτράπηκε χειροδικία.
Σε ένδειξη αποτροπιασμού οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά αποχώρησαν απο τη συνεδρίαση ζητώντας την καταγγελία τέτοιων προσβλητικών και απαράδεκτων συμπεριφορών,  καλώντας το σώμα να πράξει το ίδιο και να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές.
Χαρακτηριστικά ακόμα και την ύστατη ώρα αποχώρησης  μας ο εν λόγω αντιδήμαρχος συνέχιζε να φωνάζει και να απειλεί λέγοντας θα τα πούμε αύριο…
Η δυσκολία να ενσωματώσουν το λαό στην κυρίαρχη πολιτική τους οδηγεί να στραφούν σε τραμπουκικες συμπεριφορές για να επιβληθούν.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι απειλές και οι ύβρεις , η καθαρή προσπάθεια εκφοβισμού μας και περιορισμού της δράσης μας θα πέσει στο κενό !
Για την λαϊκή συσπείρωση Πλατανιά
Ανθουσης Δημητρης
Κουμακη Αλεξία
Μαριανακης Στυλιανός”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.