Όλα τα Νέα

Καταγγελία! Προνομιακή μεταχείριση από την Π.Ε. Χανίων για επικίνδυνα νοσοκομειακά απόβλητα; (ηχητικό – έγγραφα)

362
Εμπλοκή του ονόματος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη, και προνομιακή μεταχείριση ιδιωτικής επιχείρησης σε θέματα διαχείρισης επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων, καταγγέλλει στο Ρ/Σ «Παραπολιτικά Κρήτης» 102,4 και την εκπομπή «Φέρε Καφέ» με τους Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μονάδας, Νεφροξένια, κ. Παντελής Κατσιφαράκης.

Ο κ. Κατσιφαράκης καταγγέλλει πως σε υπόγειο ιδιωτικής Μονάδας στα Χανιά έχει σωρευτεί 1,5 τόνος αποβλήτων και δεν γίνεται η ανά εβδομάδα δύο φορές αποκομιδή τους, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, παρά μόνο… δύο φορές το χρόνο!!! Και αυτό υπό την ανοχή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Χανίων, καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, φέρεται να είναι συνιδιοκτήτης του ακινήτου.

Μάλιστα, ο κ. Κατσιφαράκης σημειώνει πως, ενώ στα «χαρτιά» φαίνεται να εργάζεται και ειδική ιατρός στη συγκεκριμένη Μονάδα, η ιατρός είναι απούσα, καθώς βρίσκεται σε ανάλογη Μονάδα στη Θεσσαλονίκη!

Ήδη, έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία μέσω της Δικαιοσύνης, έχει ενημερωθεί η Εισαγγελεία Χανίων, ενώ έχει αποσταλεί και εξώδικο στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Χανίων, που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Αναμένεται πάντως και η απάντηση στις καταγγελίες του κ. Κατσιφαράκη, μέσω -προφανώς- του νομικού συμβούλου της Περιφέρειας, καθώς σε επικοινωνία του σταθμού με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης, Δημήτρη Νικολακάκη, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, λέγοντας μόνο… «Θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Ακούστε τι είπε στα «Παραπολιτικά Κρήτης» ο κ. Κατσιφαράκης:

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.