Καταπέλτης ο Αρης κατά Ξάνθης: «Δεν μας δίνετε εισιτήρια επειδή δεν σας επιτρέπει το “μεγάλο αφεντικό”»

Ξάνθη-Αρης παίζουν την Κυριακή, όμως ο αγώνα άρχισε νωρίτερα. Η ομάδα της Θράκης που την προηγούμενη σεζόν είχε ανοίξει το γήπεδό της για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τους δικούς της, αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Αρη. Για να δικαιολογήσει την απόφασή της η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό ότι ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ υπάρχει μια εκκρεμότητα με 260 πλαστά εισιτήρια από το περσινό παιχνίδι, για το οποίο υπάρχει ήδη εμπλοκή της δικαιοσύνης.
Από πλευρά του στη δική του ανακοίνωση ο Αρης ήταν καταπέλτης. Κάνει λόγο για το… “μεγάλο αφεντικό”.
Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
«Προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι της «αλήθειας», που εσείς σκοπίμως κατασκευάσατε, για λόγους εντυπώσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη περί… πλαστών εισιτηρίων.

Θυμίζουμε, δε, στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ παρέλαβε επισήμως εισιτήρια στο περσινό παιχνίδι και ότι η μετακίνηση των φιλάθλων μας ήταν μεμονωμένη. Αυτό προφανώς είναι κάτι που της διαφεύγει…

Ωστόσο, όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν, προθυμοποιηθήκαμε αμέσως να κλείσουμε το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό των 900 ευρώ, που αντιστοιχεί στα 45 εισιτήρια των 20 ευρώ (τόσα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αίφνης, όμως, η ΠΑΕ Ξάνθη αξίωσε το ποσό των 5.000 ευρώ (προφανώς τόσα της έλειπαν…), υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε 45 εισιτήρια, αλλά σε 260, όπως λέει στην ανακοίνωσή της τώρα ή σε… «περίπου 250», όπως κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία μετά το συμβάν!
Τελικά ήταν 45, 250, 260… Πόσα ήταν;
Αυτή, λοιπόν και μόνο αυτή, είναι η πραγματική αλήθεια. Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί πλήρως την σύγχυση της ΠΑΕ Ξάνθη.
Εισιτήρια δεν μας δίνετε γιατί δεν σας επιτρέπει το «μεγάλο αφεντικό». Πείτε την αλήθεια. Μην ντρέπεστε… Είναι κοινό μυστικό άλλωστε…
Μην εκτίθεστε άλλο. Σας βλέπουν…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης, η οποία προηγήθηκε:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.