Κατάργησε κάθε λογική ο ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ: «Η ΠΑΕ ανήκει στον γιό του Σαββίδη»!

-Το νομικό επιτελείο του έβγαλε τρελούς όλους τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ. Δόθηκε προθεσμία μέχρι 23/01 για υπομνήματα.

 

Υπεράσπιση για γέλια και για κλάματα από τον ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ.  Η ακρόαση ολοκληρώθηκε και χορηγήθηκε προθεσμία μέχρι τις 23/01 για να κατατεθούν υπομνήματα.

Η αίσθηση που δόθηκε στην ακρόαση της υπόθεσης της τριγωνικής σχέσης των Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προλάβαινε να… μετράει αυτογκόλ. Κατά μια ακόμη εκδοχή ο ΠΑΟΚ «πούλησε» τρέλα στην ΕΕΑ, καθώς οι νομικοί του εκπρόσωποι τόνισαν ότι «η ΠΑΕ ανήκει στον γιό του Σαββίδη». Με άλλα λόγια, δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι πήγαν κόντρα σε κάθε λογική, καταρρίπτοντας όσα ξέρουν οι φίλαθλοι αλλά και τα ΜΜΕ! Προτίμησαν την προπαγάνδα!

«Πρέπει σήμερα να καταρρίψουμε έναν μύθο. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι απλά πρόεδρος. Η ΠΑΕ ανήκει στον Γιώργο Σαββίδη και στην Κυριακή Σαββίδη, που κάνουν κουμάντο και απλά συμβουλεύονται τον Ιβάν», ανέφεραν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ  στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση αφού, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, πήγαν κόντρα σε κάθε λογική.

Επίσης, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ρωτήθηκαν από την ΕΕΑ και για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, απαντώντας ότι η ΠΑΕ ανήκει στην Dimera. Ότι το 91% της Dimera ανήκει στον Νίκο Σαββίδη και το 9% ανήκει στη σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη.

Με μια λέξη όλα τα παραπάνω, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αποκαλούνται και… κατάντια. Όλοι έμειναν άφωνοι στην αίθουσα που συνεδριάζει η ΕΕΑ. Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την εντύπωση ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του αλλά βάζει μπροστά την οικογένειά του. Κι όμως, στην καταγγελία του Ολυμπιακού που βασίζεται στο ρεπορτάζ του One Channel, υπάρχουν και έγγραφα που δείχνουν την σχέση των εταιριών Σαββίδη με την RFA και τον ανιψιό του Ιωάννη Καλπαζίδη!

Για τον τελευταίο, οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, υποστήριξαν ότι ο Καλπαζίδης είναι τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη, άρα υπάρχει τρίτος βαθμός συγγένειας, άρα μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει! Όμως, νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι δεν έγινε, η παραμικρή ουσιαστική αναφορά στο ουσιαστικό θέμα του Καλπαζίδη των εγγράφων που δείχνουν την υπό εξέταση τριγωνική σχέση. Άλλωστε, ο Σαββίδης δεν μπορούσε να αγοράσει απευθείας τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης: «α) Κλήση σε ακρόαση των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”, για παραβίαση των άρθρων 69 παρ.παρ. 3, 6, 9, 12 ν.2725/1999 και 77Α παρ.παρ. 3, 5, 6 ν.2725/1999 και “ΠΑΟΚ” για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 9, 12 ν.2725/1999 (εξ αναβολής)

β) Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.” για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ” και “ΠΑΟΚ”. (εξ αναβολής)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ έως Πέμπτη 23.01.20 και ώρα 12:00.».

*Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27/1, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται να βγει απόφαση, νωρίτερα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.