Κάτι κινείται για αναδιάρθρωση

Κάτι κινείται για την αναδιάρθρωση. Από τη μια είναι η πρόταση του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια για αναδιάρθρωση, από τη άλλη η επιστολή των ομάδων της Football League στην ένωσή τους με την οποία ζητούν αλλαγές στις κατηγορίες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει σχετική συζήτηση και αναδιάρθρωση μπορεί να γίνει με νόμο, με τη σύμφωνη γνώμη και της ΕΠΟ. Όμως, αν τα βρουν οι ομάδες, δεν θα υπάρξει θέμα.
Όλα αυτά έναν χρόνο μετά την αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη και τη δημιουργία της Superleague 2, με την υποβάθμιση της Football League. Πάντως, δεν είναι μυστικό ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Επίσης, να αναφέρουμε ότι το θέμα έπαιξε και πριν από μερικές μέρες, όμως διαψεύστηκε.
Οι ομάδες επανήλθαν, με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού και των προβλημάτων που αναμένεται να δημιουργήσει στο ποδόσφαιρο αλλά και την μη ύπαρξη εσόδων φαίνεται να ψάχνουν λύσεις. Ετσι η πρόταση έχει να κάνει με τη δημιουργία δύο ομίλων, των 14 ομάδων ο καθένας και συνολικά 28. Οι όμιλοι θα γίνουν με γεωγραφικά κριτήρια αλλά και με ενοποίηση της Superleague 2 και Football League,.
Όσον αφορά τον προβιβασμό και τον προβιβασμό / υποβιβασμό στην Superleague και την Γ’ Εθνική, αντίστοιχα, η πρόταση θα είναι να μην αλλάξει κάτι.