Όλα τα Νέα

Κάτω τα χέρια της”Ζούγκλας” από τον Ο.Φ.Η.

219

Γνωστή ιστοσελίδα που έχει σχέση με “Ζούγκλες” προσπάθησε  να εμπλέξει παράγοντα του Ο.Φ.Η. και την ομάδα βέβαια, για το επεισόδιο με τον παίκτη του Ολυμπιακού Σέμεδο στον μεταξύ τους αγώνα.

Ένα δημοσίευμα από γνωστό ιστότοπο (δείτε εδω) που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, άλλα εξυπηρετεί συμφέροντα των αφεντικών του,και τον τελευταίο καιρό ο ιδιοκτήτης του,παρουσιάζεται σε γνωστή αθλητική εκπομπή ως μέγας τηλεκριτης του ποδοσφαίρου,προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του Ηρακλείου και σε παράγοντα της, για ένα θέμα που από πλευράς Ο.Φ.Η. θεωρείται λήξαν και οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήθελαν να δώσουν καμιά συνέχεια, αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις όσο από πλευράς διοικήσεων αλλά όσο και από τους πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Όπως προαναφέραμε πιο πάνω πρόκειται για το επεισόδιο που έγινε με τον παίκτη του Ολυμπιακού Σέμεδο με ένα από τα Ball Boy, πράξη κατακριτέα και καταδικαστέα από όλους μας για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, άλλα ως εκεί και μην παρέκει.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στα αποδυτήρια είδε το παιδί όπου του ζήτησε συγνώμη και το θέμα έληξε εκεί, άλλωστε αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και θα τιμωρηθεί για την πράξη του από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Η γνωστή ιστοσελίδα όπως αναφέρει,επικοινώνησε με παράγοντα του Ο.Φ.Η. χωρίς να τον κατανομάζει,και προσπάθησε να ανεβάσει το θέμα ψηλά, αλλά έφαγε πόρτα, γιατί στον Ο.Φ.Η. μιλάνε και ασχολούνται μόνο για ποδόσφαιρο,όχι για παρασκήνιο,ίντριγκες,και τρίχες κατσαρές που ασχολείσαι εσύ μεγάλε κριτή των πάντων που προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα σε ένα θέμα που θεωρείται λήξαν.

Άλλωστε το στέλεχος της ομάδας σου απάντησε, αλλά εσύ ήθελες, να σου πει,και να  ακούσεις, αυτά που ήθελες και όπως αρέσουν σε εσένα.

Αναλυτικά  ανέφερε τα παρακάτω το στέλεχος του Ο.Φ.Η. σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα

¨Πήγαν και μίλησαν στο παιδί ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής του Ολυμπιακού,οπότε για τον ΟΦΗ το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο ΟΦΗ ασχολείται μόνο με το Ποδόσφαιρο και δεν θα κρίνουμε εμείς αν ο Σεμέδο διέπραξε βιαιοπραγία.  Ο διαιτητής έτσι έκρινε¨,όπως αναφέρει το στέλεχος της ομάδος του Ηρακλείου,σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της ζούγκλας.

Όπως σου ανέφερε και το στέλεχος αγαπητέ κριτή  των παντων,που πλεον ασχολείσαι και με το ποδόσφαιρο γιατί σου το είπαν να το κάνεις….Συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα…ναι όντως συμβαίνουν….και δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και σε  προτρέπω να ψάξεις στο YouTube και θα βρεις αρκετά εκεί με παρόμοιο σκηνικό.

Να γνωρίζεις αγαπητέ… κριτή των πάντων…. ότι στον Ο.Φ.Η., ασχολούνται πλέον μόνο με ποδόσφαιρο, μόνο με μπάλα,άλλη νοοτροπία,άλλη κουλτούρα,για τα Ελληνικά δεδομένα, και γνώστες του αντικειμένου βέβαια,γι’αυτό πήρες και τις κατάλληλες απαντήσεις,και το σημαντικότερο, μακριά από παρασκήνια και ίντριγκες που σου αρέσουν αγαπητέ …. κριτή των πάντων….και ούτε καμία υποχρέωση έχουν να σου απαντησουν όπως εσύ επιθυμούσες να ακούσεις,και μην στρέφεις τον κόσμο της ομαδας,με τα βέλη σου προς τα στελεχη ή τους παράγοντες της…. μπροστά τους,και μπροστα στον κόσμο του Ο.Φ.Η.,εισαι πολύ μικρός ποδοσφαιρικά για να το κάνεις….

Στο Υστερόγραφο σου,αναφέρεις …….με ύφος προκλητικό και ειρωνικό απειλητικό….

Μετά λόγου γνώσεως,έχουμε ένα μήνυμα για τούς αξιόλογους διοικούντες του κρητικού συλλόγου,αλλά και για τον φίλαθλο κόσμο του..:,όπως αναφέρεις  

Ο ΟΦΗ τρέφει έναν όφι στον κόρφο του.

Αυτά προς το παρόν, και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Πάρε την απάντηση λοιπόν που σου αρμόζει και σου άξιζει αγαπητέ… κριτή των πάντων..Κάτω τα χέρια σου, και την πένα σου, από το σήμα του  Ο.Φ.Η.,από τον κόσμο του, από τα στελέχη του,και όσοι είναι γύρω από την ομάδα, ζημιά ήθελες να κάνεις για να είσαι αρεστός σε άλλους…..Ο κόσμος της ομάδος να είσαι σίγουρος ότι δεν τρώει κουτοχορτο ξέρει πολύ καλά που αποσκοπεις και τα συμφέροντα σου.

Ο Ο.Φ.Η. αγαπητέ.. κριτή των πάντων….έχει θρέψει γενεές και γενεές…. Έχει περάσει πάρα πολλά μαζί με το κόσμο του,που είναι πάντα δίπλα του, γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται, δεν θα του κάνεις εσύ υποδείξεις,ούτε θα κουνάς το δάκτυλο σου σε κανέναν από τους παραπάνω και οι παράγοντες του είναι αξιόλογοι τόσο ως άνθρωποι αλλά τόσο και με αυτό που κάνουν στην ομάδα και έχει απήχηση σε όλη την Ελλάδα που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτούς……

Ο Ο.Φ.Η. αγαπητέ… κριτή των πάντων….δεν τρέφει κανέναν όφι στον κόρφο του όπως ανέφερες με δόση ειρωνείας…αλλά μεγαλώνει και δυναμώνει ακόμα περισσότερο με τα ικανότατα στελέχη που τον διοικούν,γι’αυτό αγαπητέ  μην ξανασχοληθεις ποτέ ξανά με την μεγάλη μας ομάδα….την ομάδα της Κρήτης τον Ο.Φ.Η. μας.