«Κεραυνοί» Μαρινάκη στον Χούμπελ: «Γίνονται …εγκλήματα σε κάθε αγωνιστική»

Εξω από τα δόντια μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον τοποτηρητή των FIFA, UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη διαιτησία-ξεφτίλα του Ισπανού Μαρτίνεθ στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1:
-«Τα αφήνετε να γίνονται, δείχνετε ότι δεν σέβεστε το προιόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα».
-«Είσαι ικανοποιημένος από την διαιτησία σήμερα; Τα είδες; Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους».
-«Γίνονται…. εγκλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ευθύνη έχουν οι FIFA, UEFA. Παρακολουθούν και δεν κάνουν τίποτα».
-«Δεν σέβεστε τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο».
-«Κάθε αγωνιστική γίνονται τα ίδια έχετε χάσει τον έλεγχο», κατακεραύνωσε ο Μαρινάκης, όταν ο Χούμπελ είπε «ένα ματς ήταν».
-Όταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού ρώτησε τον Αυστριακό, αν είναι ευχαριστημένος από τη διαιτησία του Ισπανού, ο Χούμπελ απάντησε αρνητικά
– «Με τις ομάδες – δορυφόρους γίνονται εγκλήματα! Έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και η UEFA κλείνει τα μάτια»
-«Αυτά τα εγκλήματα γίνονται κάθε Κυριακή υπέρ του ΠΑΟΚ και των δορυφόρων του»
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει και συνέχεια, αυτή τη φορά στη FIFA και στην UEFA.