Κερδίζει και μπαίνει στα μπαράζ ανόδου η Επισκοπή

Με νίκη σε Ιωνικό και Παλαιόχωρα και ήττα του Εθνικού την τελευταία αγωνιστική στην Ιεράπετρα μπαίνει στα μπαράζ ανόδου

Με δυο νίκες και σε συνδυασμό αποτελέσματος την τελευταία αγωνιστική, ήττα δηλαδή του Εθνικού με τον Ο.Φ.Ι. στην Ιεράπετρα,ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μπαίνει στα μπαράζ ανόδου.

Να δούμε αναλυτικά το σενάριο που καταλαμβάνει η Επισκοπή την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα

Σε περίπτωση νίκη της Επισκοπής, νίκης του Ο.Φ.Ι.,και νίκης του Εθνικού η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής για την 25η αγωνιστική

Βαθμολογία 25ης αγωνιστικής 

 

26η αγωνιστική

Βουζουνεράκειο ΟΦΙ– Εθνικός 

ΔΑΚ Γάλλου Επισκοπή– Παλαιόχωρα

 Γηπ.Ατσαλένιου ΠΟΑ–Ιωνικός

Νίκη του Ο.Φ.Ι.,νίκη της Επισκοπής,νίκη του Ιωνικού,βγαίνει πρωταθλητής ο Ο.Φ.Ι. με 50 βαθμούς και καταλαμβάνει τη 2η θέση η Επισκοπή με 45 βαθμούς.

Βαθμολογία 26ης αγωνιστικής 

 

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην 2η θέση μεταξύ Επισκοπής και Εθνικού

Σε περίπτωση που κερδίσει Ιωνικό και Παλαιόχωρα η Επισκοπή,και ο Εθνικός κερδίσει Παλαιόχωρα και έρθει ισόπαλος με Ο.Φ.Ι. την τελευταία αγωνιστική θα υπάρξει ισοβαθμία από Εθνικό και Επισκοπή με 45 βαθμούς στην 2η θέση, όπου μπαίνει στα μπαράζ ανόδου ο Εθνικός λόγω ότι έχει την διαφορά των τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

Σενάριο δεύτερης θέσης Ιωνικού.

Σε περίπτωση νίκης του Ιωνικού με Επισκοπή και ΠΟΑ,και δυο νίκες του Ο.Φ.Ι. που βγαίνει πρωταθλητής με  50 βαθμούς, και 47 ο Ιωνικός που καταλαμβάνει τη 2η θέση και μπαίνει στα μπαράζ ανόδου.

Σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας αν ο Ιωνικός κερδίσει και τα δυο ματς φτάνει τους 47 βαθμούς αν κερδίσει ο Ο.Φ.Ι. στον Αμπελακιακό και ηττηθεί στην Ιεράπετρα από τον Εθνικό, τότε οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς,και φυσικά βέβαια να έχει κερδίσει την Παλαιόχωρα ο Εθνικός.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.