Κλείνει το ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Κισσάμου – Κρίθηκε ακατάλληλο μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του κτιριακού συγκροτήματος γενικού λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του κτιριακού συγκροτήματος γενικού λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου

Ο προσφατος σεισμός των 6,1 Ρίχτερ δεν άφησε τελικά “αλώβητη” την Κρήτη.

Και αυτό γιατί όπω έγινε γνωστό, κλειστό θα παραμείνει από αύριο το σχολικό συγκρότημα του ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κισσάμου λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου και μετά την έκθεση μετασεισμικής αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στο εν λόγω σχολικό κτίριο στις 29.11.2019.Σε ανακοίνωση της η δημοτική αρχή Κισσάμου κάνει λόγο για προσωρινή διακοπή, ενώ αναφορικά με το που θα συνεχίσουν κάνουν μάθημα τα παιδιά, αυτό το θέμα έχει αναλάβει να το ρυθμίσει η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.γενικού λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου

Σε ανακοίνωση της η δημοτική αρχή Κισσάμου κάνει λόγο για προσωρινή διακοπή, ενώ αναφορικά με το που θα συνεχίσουν κάνουν μάθημα τα παιδιά, αυτό το θέμα έχει αναλάβει να το ρυθμίσει η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1134/3.12.2019 απόφασή του, αποφάσισε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος του Γενικού Λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου, από αύριο 4/12/2019, λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου μετά και την έκθεση μετασεισμικής αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στο εν λόγω σχολικό κτίριο στις 29.11.2019.

Το ζήτημα της λειτουργίας και της στέγασης σε άλλο κτίριο των ανωτέρω σχολείων, θα ρυθμιστεί από την Διεύθυνση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων».