Όλα τα Νέα

Κλήρωση ΕΠΣΗ: «Βολές» σε Κουκουλάκη από τον Τζώρτζογλου

153

Αρκετά καυστικός και αποκαλυπτικός, ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην κλήρωση του πρωταθλήματος και κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτογλου,»πέταξε βολές» προς τον Μιχάλη Κουκουλάκη,  ενώ μίλησε και για τα χρέη των ομάδων, που απασχολεί αρκετά τον φίλαθλο κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο την Άννα για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία σε αυτή τη φιλοξενία στην πλατεία του Μοχού. Ευχαριστώ στο Δ.Σ. του Μοχού και τους συντελεστές που μας φιλοξενούν στο πρώτο σφύριγμα της αγωνιστικής περιόδου. Θα μας δοθεί η ευκαιρία, επειδή είναι μια γενική συνέλευση να δώσω απαντήσεις και να σας πω όλο αυτό το τελευταίο καιρό συμβαίνει με ότι ανακοινώσεις βλέπετε, με ότι προσπάθειες κάνουμε σε αυτούς που δεν βλέπει και δεν συνερίζεται το δικό σας πόνο και το δικό σας αγώνα.

Δεν βλέπουν ότι έχετε να πάρετε 1 ευρώ και για να μην παρεξηγηθώ πολιτεία είτε κόκκινη, είτε πράσινη, είτε μπλε. Έρχεται λοιπόν σε κάποια στιγμή, όταν χαρίζει στην ΑΕΚ 150 εκατομμύρια όταν χαρίζει δεν έχω κανένα πρόβλημα πριν επτά χρόνια στον ΟΦΗ 10 εκατομύρια, πριν 2 χρόνια 13 εκατομμύρια.

Πέρυσι στον Εργοτέλη 6 εκατομμύρια, ο Ηρακλής χρωστάει όπου μιλάνε Ελληνικά, και έρχεται τώρα στα σωματεία του Ηρακλείου και μας απειλεί ή μας δίνετε μετρητά ή δεν αγωνίζεστε στο πρωτάθλημα. Είμαστε περήφανοι που εκβιάσαμε και με κάποια δικαστήρια να πετύχουμε αυτό που κάναμε. Θα μπορούσαμε και εμείς να φάμε τα λεφτά όπως το κάνουν άλλοι, όμως εμείς δεν το κάναμε. Όλοι μου λένε ότι είμαι κουμπάρος του Κονταρού, άρα φίλος του Μαρινάκη, εγώ είμαι και κουμπάρος του Γκαγκάτση που είναι αντίπαλος του Μαρινάκη, τελικά με ποιόν είμαι ρε παιδιά. 

Θα ήθελα κάποιος να βγει και να πει ότι είναι ψέματα. Κάποιοι λένε ότι είμαι λάθος, όταν ζητάμε από τον Μιχάλη Κουκουλάκη που έχει πάρει 150χιλιάδες ευρώ να τα φέρει πίσω και να τα δώσει στα σωματεία. 

Ευχαριστώ τα σωματεία ΟΦΗ 94′ και Καμηλάρι για την ιστορική προσπάθεια που έκαναν. Καμία ΕΠΣΗ δεν έκανε προσφυγή, τα δύο σωματεία έκαναν και εγώ σαν πρόεδρος την εκπροσωπούσα. Μπορεί να έχω κάνει λάθη σε κάποια πράγματα, εδώ είμαι να τα ακούσω και να ζητήσω και συγνώμη.

Όμως είναι άδικο να γίνεται όλο αυτό. Θα μπορούσα να είμαι σήμερα σε μια καρέκλα να γυρίζω όλο τον πλανήτη, να δηλώσω συμμετοχή για την προεδρία. Επειδή ζητάμε τα χρήματα που χρωστάει ο Κουκουλάκης, να τα δώσουμε στις Ενώσεις στην ΕΠΣΗ, είμαστε κόντρα. Γιατί πληρώνει ο Φουκάκης, γιατί πληρώνουν οι 100 διαιτητές του Ηρακλείου και ξέχασε ο κ. Κουκουλάκης ότι ήταν 12 χρόνια στην Super League. 

Με πονάει πάρα πολύ όταν βλέπω εσάς να μην έχετε χρήματα να δώσουν στους γιατρούς και στους διαιτητές και να έχουν αυτοί που δεν προσέφεραν ποτέ στο τοπικό ποδόσφαιρο, που αγωνιζόταν 12 χρόνια στην Super League, αγωνιζόταν σε 2 παιχνίδια στο τοπικό το χρόνο».