Κοντά σε Τίμο Καβακα ο Ο.Φ.Ι.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημενες συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση του Ο.Φ.Ι. με τον Τίμο Καβακα όπου έλυσε την συνεργασία του με την Αναγέννηση Γιαννιτσών,και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Στην ανακοίνωση των Γιαννιτσών αναφέρεται οτι είχανε συμφωνήσει πως εάν θα του γινόταν κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, μόνο τότε θα το συζητούσαμε για ενδεχόμενη διακοπή της συνεργασίας, όπως και έγινε.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδος των Γιαννιτσών για την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Τίμο Καβακά:

Ο Τίμος Καβακάς είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής.

Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν είχαμε συμφωνήσει με τον Τίμο Καβακά να παραμείνει στην ομάδα μας και να μας βοηθήσει στο σχεδιασμό μας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως και έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνέχεια, με την συμφωνία που έγινε να μετονομαστεί η ομάδα μας σε Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών, θέσαμε στα μέσα του καλοκαιριού νέους στόχους έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και γίνεται έως σήμερα.

Εξαρχής, είχαμε συμφωνήσει πως εάν θα του γινόταν κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, μόνο τότε θα το συζητούσαμε για ενδεχόμενη διακοπή της συνεργασίας μας .

Έως σήμερα η συνεργασία μας ήταν άψογη, διότι είχαμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με έναν εξαιρετικό προπονητή σε όλα τα επίπεδα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως προπονητές με τις γνώσεις και την αξία του Τίμου Καβακά δεν θα πρέπει να περιορίζονται στην κατηγορία της Γ εθνικής. Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή συνέχεια στη μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία και σύντομα να τον ξαναδούμε στην μεγάλη κατηγορία της Super League γιατί το αξίζει πραγματικά.

Για εμάς στον Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών θα είναι πάντα ένας καλός φίλος, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής.

Με εκτίμηση
Η Διοίκηση του Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών