Κορωνοϊός : Θα ανακοινωθεί η απαγόρευση συναθροίσεων άνω ενός συγκεκριμένου ορίου

Απαγόρευση συναθροίσεων ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση σε μία προσπάθειά της να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον Alpha τόνισε πως η κυβέρνηση εξέτασε και θα ανακοινώσει την απαγόρευση και περιστολή των συναθροίσεων πάνω από 10 ατόμων. Πρόκειται για ένα μέτρο που έχει ως σκοπό την προστασία των πολιτών καθώς έχει παρατηρηθεί ότι αρκετές φορές υπάρχει συνάθροιση ατόμων ακόμη και σε πάρκα ή στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπως χθες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε μάλιστα πως θα υπάρξουν κι άλλα,  νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού, τα οποία αναμένεται να αυστηροποιηθούν κατόπιν εισηγήσεων των Ειδικών Επιστημόνων.

Αυστηρό μήνυμα στους παραβάτες

Σημειώνεται πως το πρωί της Τετάρτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε στείλει αυστηρό μήνυμα σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες και σε όσους αισχροκερδούν.

«Είμαστε σε πόλεμο, και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα, ωστόσο αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες και αυτοί που αισχροκερδούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.