Κούγιας: «Αποχωρώ από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Απασφάλισε την Τετάρτη (6/2) ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι αποχωρεί τόσο από την ΑΕΛ όσο και από το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι η απόφασή του είναι οριστική.

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε πως αν βρεθεί σοβαρός επιχειρηματίας για να αναλάβει τη θεσσαλική ΠΑΕ «θα συμφωνήσω μαζί του μέσα σε δέκα λεπτά» ενώ χαρακτήρισε ψέμα το ότι θέλει 5.000.000 ευρώ για να πουλήσει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εξαπέλυσε βολές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και του αθλητικού εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Μίλος Ντέλετιτς θα μετακομίσει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.