Κρήτη:Ελαφρύνσεις ζητούν τα Εργατικά Κέντρα για τους εργαζόμενους από τους Δήμους

Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης,
Υπ΄όψιν Προέδρου
Κουράκη Γιάννη

Κ. Πρόεδρε,
Με αφορμή τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αυτές της οικονομικής κρίσης, που επέφερε η πανδημία, έχοντας ως αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά και ιδιαίτερα στους εποχικά εργαζόμενους και ανέργους , να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές καθημερινές τους ανάγκες, τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης θέλουν να σας ενημερώσουν ότι πολλοί συνάδελφοι εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν έχουν ενταχθεί στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, παραμένουν άνεργοι, με ότι τραγικές συνέπειες έχει αυτό, για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Επίσης την κρίση αυτή δεν θα την περάσουν μόνο οι εποχικά εργαζόμενοι αλλά και όλοι εργαζόμενοι στους οποίους θα κλείσουν οι επιχειρήσεις λόγο έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και όλοι αυτοί που για τον ίδιο λόγο θα εργαστούν μειωμένα.
Ζητούμε από τους Δήμους του νησιού, να προχωρήσουν σε οικονομικές μειώσεις (νερού, τελών), έτσι ώστε να δοθεί μία ανάσα στα παραπάνω νοικοκυριά.
Για όλα τα παραπάνω που σας αναφέρουμε ζητάμε να ορίσετε συνάντηση, ώστε να συζητηθούν εκτενέστερα τα παραπάνω ζητήματα που αφορούν μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.