Κρήτη :H Lime γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

H Lime γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με καμπάνια για την ασφαλή οδήγηση και δωρεάν ξεκλείδωμα των ηλεκτρικών πατινιών

Η Lime υποστηρίζει τις δράσεις των Δήμων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο για την ασφάλεια στην αστική κινητικότητα και την βιωσιμότητα και προσφέρει δωρεάν ξεκλείδωμα στους χρήστες της για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019: Η Lime, παγκόσμιος ηγέτης στην μικροκινητικότητα, στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 (16-22 Σεπτεμβρίου), μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την προώθηση της ασφαλούς και βιώσιμης κινητικότητας. Η Lime συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και τους οργανισμούς ασφαλούς οδήγησης σε όλη την Ευρώπη για να οργανώσει εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια και τις βέλτιστες πρακτικές.
Στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ρεθύμνου και Ηρακλείου όπου ήδη δραστηριοποιείται η εταιρεία, η Lime θα οργανώσει την ερχόμενη εβδομάδα τις εκδηλώσεις “First Ride”, ένα 60λεπτο σεμινάριο για τους πολίτες που οδηγούν για πρώτη φορά τα ηλεκτρικά πατίνια της εταιρείας, ώστε να μάθουν πώς να τα χρησιμοποιούν σωστά και με ασφάλεια καθώς βέλτιστες πρακτικές για σωστή οδήγηση και το παρκάρισμα.
Για να ενθαρρύνει τη χρήση πιο βιώσιμων λύσεων κινητικότητας, η Lime θα προσφέρει επίσης σε συγκεκριμένο αριθμό οδηγών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο δωρεάν ξεκλείδωμα των πατινιών απο την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και για όλη την εβδομάδα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου με τη χρήση των παρακάτω κωδικών ανά πόλη :

Για την Αθήνα – ATHENSEMWWITHLIME
Για την Θεσσαλονίκη – THESSEMWWITHLIME
Για το Ρέθυμνο – RETHEMWWITHLIME
Για το Ηράκλειο- HEREMWWITHLIME

Κατά τη διάρκεια της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η Lime συνεργάστηκε με πολλούς οργανισμούς σε 15 Ευρωπαϊκές πόλεις με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους νέους οδηγούς και τους πολίτες και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση νέων μορφών μεταφοράς με έναν ασφαλή και βιώσιμο τρόπο.

“Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές στην Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019. Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης εστιάζει σε ένα θέμα που αποτελεί κύρια προτεραιότητα για εμάς: την ασφάλεια”, δήλωσε ο Alessio Raccagna, Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Ιταλία και την Ελλάδα. “Με τις αλλαγές που φέρνει η μικροκινητικότητα στη ζωή μας και στις μετακινήσεις μας μέσα στις πόλεις, ως πάροχοι οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι οδηγοί και οι υπόλοιποι πολίτες μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια”.
Η Lime οργανώνει δράσεις κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου ξεκινήματος το 2018. Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, η εταιρεία προβάλλει τη δέσμευσή της για μια στενή συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές αρχές ώστε να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον της κινητικότητας.
Σχετικά με την Lime
Η Lime είναι μια εταιρεία για τους ανθρώπους. Συνδέει τους ανθρώπους με τις πόλεις στις οποίες ζουν και ενισχύει την αστική κινητικότητα.
H Lime είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος έξυπνης και κινητικότητας με έναν στόλο που περιλαμβάνει τα Lime-Classic (ταχύτητας 1,3 και 8), τα Lime-E (ηλεκτρικά ποδήλατα) και Lime-S (ηλεκτρικά πατίνια).
Η Lime έχει ήδη παρουσία σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Βασιλεία, Λισαβόνα, Λυόν, Πράγα, Βιέννη, Βαρσοβία, Σαραγόζα, Ζυρίχη και άλλες.
H Lime φέρνει την επανάσταση στην μετακίνηση στην πόλη και στις πανεπιστημιουπόλεις δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες και φοιτητές για έναν πιο οικολογικό, αποτελεσματικό και βολικό τρόπο μετακίνησης που βελτιώνει την αστική βιωσιμότητα. Μέσω της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς και τη συστηματική ανάπτυξη του στόλου ο οποίος είναι εφοδιασμένος με σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα, η Lime αλλάζει τον τρόπο της αστικής μετακίνησης για σύντομες διαδρομές με έναν οικονομικό αλλά και υγιεινό τρόπο για όλους.
Μάθετε περισσότερα για την Lime εδώ www.li.me.

Σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας είναι η μεγαλύτερη καμπάνια ενημέρωσης για την βιώσιμη αστική κινητικότητας η οποία κορυφώνεται με τη Ευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, οργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Κινητικότητα και Μεταφορες και αποτελεί μια καμπάνια που αποσκοπεί να βοηθήσει στην αλλαγή συμπεριφοράς προωθώντας έξυπνη, καθαρή αστική κινητικότητα. Απο το 2002, η καμπάνια οργανώνεται μεταξύ 16 και 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι δημόσιοι και ιδιωτικοί διοργανωτές συναντώνται και οργανώνουμε μια ποικιλία δράσεων κινητικότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.mobilityweek.eu/
***
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Στέλλα Τσομώκου, 210 728 9000,s.tsomokou@tsomokos.gr, Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.