Κρήτη:Κι άλλη Υπουργική επίσκεψη.- Στην ΚΣΟΣ ο Μ. Βορίδης

“Όσα έχω υποσχεθεί για την Κρήτη τα κάνω” τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, που συναντάται με εκπροσώπους των τοπικών φορέων
Τρίτη υπουργική επίσκεψη σε λίγες ώρες στην Κρήτη.
Μετά τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη) και τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.
Η επίσκεψη του κ. Βορίδη, όπως έχουμε γράψει είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, ωστόσο, οργανώθηκε και συνάντησή του με εκπροσώπους τοπικών φορέων, στις εγκαταστάσεις της ΚΣΟΣ.

“Πάμε καλά. Το σημαντικό είναι να ξεφύγουμε από την ισοπεδωτική λογική που υπήρχε στον πρωτογενή τομέα” υπογράμμισε στην αρχική τοποθέτησή του ο κ. Βορίδης αναφέροντας:
“Έχουμε εξαιρετική και υποδειγματική συνεργασία με την Περιφερεια Κρήτης. . Η κατεύθυνση πού πρέπει να πάρουμε είναι το εισόδημα των αγροτών να προέρχεται από των παραγωγή τους. Οι ενισχύσεις πρέπει να πηγαίνουν εκεί πού υπάρχει ανάγκη. Αισθάνομαι την άνεση της συνέπειας. Γιατί όσα έχω υποσχεθεί για την Κρήτη, τα κάνω”.

Καλωσορίζοντας τον Υπουργό, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε ότι πρέπει “να ξαναγίνουν οι κινήσεις εκείνες που θα επιτρέψουν την επαναλειτουργία της οργάνωσης. Θέλουμε ο κόσμος να ξαναγυρίσει στα αμπέλια, στην ενδοχώρα. Να βρούμε τις λύσεις εκείνες για να ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος” https://www.cretalive.gr/