Κρήτη: «Λουκέτο» σε τέσσερα μπαρ λόγω συνωστισμού

«Βαριές καμπάνες» και πρόστιμα έφεραν χθες το βράδυ οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, στο Ηράκλειο επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ σε μπαρ στη Χερσόνησο, καθώς στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχαν πολλοί περισσότεροι πελάτες από τον συνολικό αριθμό που προβλέπεται με βάση τα τετραγωνικά του καταστήματος. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως «έπεσε» πρόστιμο και σε κομμωτήριο της περιοχής, ωστόσο η παράβαση δεν αφορούσε στα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ανάλογες παραβάσεις είχαμε και στο Νομό Χανίων, όπου εκεί μπήκε δεκαπενθήμερο «λουκέτο» σε δύο υπαίθρια μπαρ στο ενετικό λιμάνι, καθώς δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Επίσης και στα δύο μπαρ, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

«Λουκέτο» για 15 ημέρες μπήκε και σε μπαρ στο Νομό Λασιθίου και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, καθώς και σε αυτή την περίπτωση οι πελάτες ήταν υπεράριθμοι. Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.