Κρήτη : Μεγάλες διακρίσεις για τα νοσοκομεία της Κρήτης

Βραβείο για ΠΑΓΝΗ και ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ για ψηφιακές εφαρμογές

«Βράβευση τριών(3) ψηφιακών εφαρμογών του Πα.Γ.Ν.Η. και του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» στα Healthcare Business AWARDS 2019.

Βασική προτεραιότητα της διοίκησης είναι εφαρμογή και στα δύο νοσοκομεία όλων των εργαλείων που διαθέτει σήμερα η πληροφορική επιστήμη, με ψηφιακές εφαρμογές που στοχεύουν διαδικασίες εσωτερικής διαχείρισης ενημέρωσης και ολοκληρωμένης φροντίδας των ασθενών, αλλά και των επαγγελματιών υγείας. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, γίνεται σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας.

Το ΠαΓΝΗ με την εφαρμογή «PagniApp», έλαβε το Bronze βραβείο, στην ενότητα «Ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση και ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών».

Το Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» έλαβε δύο ασημένια βραβεία (Silver) στην κατηγορία «e-Health» για την πρωτοποριακή ηλεκτρονική «κυψέλη γνώσης» που αφορά την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τη διάδοση της γνώσης, έχοντας ως στόχο να βοηθά τον επαγγελματία υγείας σε διαρκή βάση και την εφαρμογή «το απόλυτο document management εργαλείο με routing διαδικασίες» που αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης εγγράφων και ροών εργασιών που χρησιμοποιεί το Νοσοκομείο.

Η Τελετή απονομής των βραβείων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αθήνα.
Η Διοίκηση συγχαίρει το προσωπικό των υπηρεσιών που εργάστηκε για την υλοποίηση των εφαρμογών αυτών ως αποτέλεσμα συστηματικής, μεθοδικής και ομαδικής εργασίας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑ.Γ.Ν.Η – Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.