Όλα τα Νέα

Κρήτη : Μέσα στο καλοκαίρι οι επεμβάσεις για τις ρωγμές στον ΒΟΑΚ

147

Τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις

Την εκτίμηση ότι μέχρι τον Μάιο θα έχουμε ανάθεση έργου για την αποκατάσταση του προβλήματος με της ρωγμές στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στη λεγόμενη «κακιά στροφή» λίγο πριν τη Λυγαριά, εξέφρασε ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων, Γιώργος Αγαπάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο κ. Αγαπάκης επεσήμανε ότι τα πράγματα δείχνουν να είναι καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, και πιθανότατα το θέμα θα αντιμετωπιστεί με πασσαλοστοιχία και όχι με χωματουργικά ευρείας κλίμακας.
Όπως επεσήμανε, εντός του Μαρτίου αναμένεται να έχει παραδοθεί στην αρμόδια Διεύθυνση Οδικών Έργων του Υπουργείου Υποδομών η σχετική μελέτη προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει η ανάθεση έργου, κάτι που θα γίνει Απρίλιο με Μάιο.

Κατά τον κ. Αγαπάκη, τα έργα αποκατάστασης, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν χωρίς να χρειαστεί διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, κάτι που θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. “Θα υπάρχει εργοταξιακή σήμανση και χαμηλές ταχύτητες, αλλά ο δρόμος δεν αναμένεται να κλείσει” ανέφερε χαρακτηριστικά ΠΗΓΗ cretalive.gr