Κρήτη: Ποιά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν λόγω του χιονιά

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Γιώργου Βλαχάκη δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου τα σχολεία στις περιοχές των πρώην Καποδιστριακών Δήμων:

  • Παλιανής
  • Γοργολαΐνη
  • Τεμένους και
  • Σκαλανίου
  • Βασιλειών
  • Άγίου Σύλλα
  • Αγίου Βλάσση

Τη διακοπή των μαθημάτων στις 16 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Tετάρτη, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου,λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά, στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής και στην Τοπική Κοινότητας Σγουροκεφαλίου το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

Ο Δήμος της Βιάννου, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης, αποφάσισε να μείνουν τα σχολεία κλειστά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 16/01/2019, λόγω χιονοπτώσεων που ήδη ξεκίνησαν με έντονο ρυθμό, αλλα και των προβλέψεων για επιδείνωση τις πρωινές ώρες στον Δήμο συνθήκες που καθιστούν επικίνδυνη και αδύνατη την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Βιάννου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη τα σχολεία, που δεν θα λειτουργήσουν, είναι:

-Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου
-Γυμνάσιο – Λύκειο Βιάννου
-Δημοτικό Σχολείο Αμιρών.
-Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εμπάρου.
-Ο παιδικός σταθμός του Δήμου Βιάννου
Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Άρβης, της Ψαρής Φοράδας και το νηπιαγωγείο Καστρίου, εκτός και αν το πρωί οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης, τα σχολεία των Ανωγείων και του Οροπεδίου Λασιθίου.

Με δεδομένα την έντονη χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά, σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

Τηλ. Επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης:

Ευάγγελος Πλεύρης: 6977343187
Γραφείο Δημάρχου: 2891340335
Γραμμή Δημότη: 2891340143

Aπό το Δήμο Μαλεβιζίου ανακοινώνεται ότι τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθος και Κρουσώνα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις των μαθητών.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ σήμερα Τετάρτη 16/01/2019 στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων με Απόφαση Δημάρχου λόγω Έντονου ΠΑΓΕΤΟΥ στους Δρόμους είναι επικίνδυνη η Μεταφορά των Μαθητών…

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.