Κρήτη: Σε ετοιμότητα οι δομές υγείας μετά τα αυξανόμενα κρούσματα

Στην Αθήνα βρέθηκε η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη και οι Διοικητές των νοσοκομείων του νησιού, στο πλαίσιο συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Η συνάντηση είχε απολογιστικό χαρακτήρα, ενώ συζητήθηκαν και οι επόμενες ενέργειες σε υγειονομικό επίπεδο σε περίπτωση πιθανού δεύτερου κύματος της πανδημίας.

«Το υπουργείο υγείας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο» τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα, ο υπουργός έστειλε μήνυμα προς τους νέους για τήρηση των μέτρων, προσθέτοντας πως εξαρτάται από την ατομική μας συμπεριφορά και από το φιλότιμό μας το πως θα κυλήσει ο Αύγουστος.

Από την πλευρά της η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, έκανε λόγο για μια σημαντική συνάντηση που θα καθορίσει το αύριο. «Είμαστε σε ετοιμότητα. Οι νοσοκομειακές δομές της Κρήτης έχουν οργανωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα και έχουν ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Έχουμε μέσα προστασίας και όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πιθανό δεύτερο κύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα. Μπορμπουδάκη.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.