Κρήτη:Τα καταλύματα ”ΚΝΩΣΣΟΣ”για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ημέρα γιορτής η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, κατά παράδοση στο τέλος της τουριστικής σεζόν. Μετά την κόπωση της δουλειάς ήμασταν όλοι με χαμόγελα , γιορτάζοντας την ημέρα αυτή σε κάθε Τουριστική γωνιά της Χώρας.
Δυστυχώς, όλα αυτά μέχρι το τέλος της σεζόν του 2019.

Έπειτα ήρθε ο κορωνοϊός και χάσαμε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας, διανύοντας το δυσκολότερο Τουριστικό καλοκαίρι όλων των εποχών. Ένα καλοκαίρι, το οποίο τώρα που φτάνει στο τέλος του, αφήνει πίσω του μόνο προβλήματα, οικονομικά, επιχειρηματικά αλλά και υπαρξιακά, αφού δυστυχώς κάποιες επιχειρήσεις ίσως να μην έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν ξανά. Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται καταστροφική για τον Τουρισμό και την εθνική Οικονομία γενικότερα. Κοιτάζοντας τους Επιχειρηματίες του Τουρισμού βλέπεις μόνο πρόσωπα σκυθρωπά και προβληματισμένα μιας και έχουν μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον.

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης <ΚΝΩΣΣΟΣ> επί τη ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, θέλει να στείλει ένα θετικό μήνυμα προς τις μικρές Τουριστικές Επιχειρήσεις που εκπροσωπεί αλλά και προς κάθε απασχολούμενο στον Τουρισμό.
Αγαπητοί Συνάδελφοι, επιβάλλεται όλοι μας να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και με υπερηφάνεια να ατενίσουμε αισιόδοξα το αύριο. Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι ο εφιάλτης που λέγεται covid-19 θα τελειώσει σύντομα. Στην ανατολή του 2021 μια νέα ελπίδα γεννιέται με την αισιοδοξία ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και στους ρυθμούς που όλοι εμείς, οι άνθρωποι του Τουρισμού, γνωρίζουμε.

Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν και ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα για το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.