Όλα τα Νέα

Κρητικός το νέο αίσθημα της Λασκαράκη

Ο γοητευτικός σέφ πολιορκεί την καρδιά της ηθοποιού.

293
 Μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη , η Λασκαράκη βρήκε τον έρωτα ξανά.Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση εδώ και λίγο διάστημα με τον κρητικό σέφ Λευτέρη Σουλτάτο και πολύ συχνά επισκέπτεται το νησί για χατήρι του.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Συνεργάζεται με τον Λευτέρη Λαζάρου σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία. Επίσης είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας .Διατηρεί δε δικό του κτήμα και δημιουργεί τις δικές του μαρμελάδες από τα ρόδια που ο ίδιος εξάγει.

Η σχέση δεν άργησε να αποκαλυφθεί καθώς στα ταξίδια της στην Κρήτη και το Λονδίνο, είχε συντροφιά της τον δημοφιλή σεφ. Οι δύο τους διασκεδάζουν συχνά με συναδέλφους τους χωρίς να κρύβονται πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγες μέρες πρίν εθεάθησαν στο Μπουρνάζι στο steak bar,  του οποίου θαμώνας είναι ο πρώην σύζυγο της!

Φίλοι της ηθοποιού τονίζουν ότι η ίδια δείχνει πολύ ευτυχισμένη πλάι του. Και εκείνος όπως η αγαπημένη του έχει ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό του.