Όλα τα Νέα

Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου: Μεγάλες προσφορές στις 19 Νοεμβρίου

Στα περίπτερα όλης της χώρας

116

Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου με το πιο πλούσιο πακέτο προσφορών
Το ολοκαίνουριο CD του Βασίλη Καρρά σε πρώτη πανελλήνια αποκλειστικότητα

Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου: Μεγάλες προσφορές στις 19 Νοεμβρίου
Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου: Μεγάλες προσφορές στις 19 Νοεμβρίου

Μη χάσετε το νέο CD αγαπημένου τραγουδιστή «Αλήτη με λένε» αυτή την Κυριακή με την Ελευθερία του Τύπου! Περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια σε πρώτη αποκλειστική κυκλοφορία, 12 δυνατές ερμηνείες από τη γνήσια λαϊκή φωνή του μοναδικού Βασίλη Καρρά, που θα κερδίσουν τις καρδιές μας!
1. Με Φωνάζουν Τρελό
2. Τελικά Γίναμε Ένα
3. Αλήτη Με Λένε
4. Έτσι Σε Νίκησα Ζωή
5. Τα Μεθυσμένα Σ’ Αγαπώ
6. Πέρασε Ο Καιρός
7. Μάζευτα
8. Για Μια Αγάπη Μόνο
9. Δραπετεύω featuring Σάββας Ισοβίτης & Στέλιος Στυλιανού
10. Ούτε Μακρινά Ταξίδια
11. Της Ψυχής Μου Το Airbus
12. Ούτε Λέξη (ντουέτο με Καίτη Γαρμπή)

Ο 3ος και τελευταίος τόμος του συναρπαστικού best seller «Νεότερη Ελλάδα» από τον φιλέλληνα συγγραφέα και καθηγητή Τόμας Γκάλαντ!

Ο 3ος και τελευταίος τόμος του συναρπαστικού best seller «Νεότερη Ελλάδα»
Ο 3ος και τελευταίος τόμος του συναρπαστικού best seller «Νεότερη Ελλάδα»

Η πιο πλήρης και εμπεριστατωμένη ματιά στη Σύγχρονη Ελλάδα, από τις αρχές του 19ου αιώνα ως τις μέρες μας!
Διαβάστε στον τρίτο τόμο:
• Η τρομερή δεκαετία: Κατοχή και εμφύλιος πόλεμος, 1940-1950
• Η ανασυγκρότηση και το αντίτιμό της, 1950-1967
• Δικτατορία, μεταπολίτευση και εξευρωπαϊσμός, 1967-1990
• Από την ευημερία στη χρεοκοπία στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης, 1990-2015
«Η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι απλώς η ιστορία μιας μικρής χώρας που βρίσκεται ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση και στον παγκόσμιο Βορρά και Νότο, αλλά λειτουργεί ως μετωνυμία της έλευσης και της εξέλιξης της ίδιας της νεωτερικότητας, όπως ελπίζω ότι καταδεικνύεται μέσα από την ιστορία που αφηγείται το βιβλίο»,
Thomas W. Gallant
Το βιβλίο «ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» μας προσφέρει μια συναρπαστική καταγραφή της ιστορίας της Ελλάδας από τις αρχές του 19ου αιώνα έως τις μέρες μας. Η Ελληνική Διασπορά, οι σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η δημιουργία της ελληνικής εθνικής ταυτότητας και ο ρόλος που διαδραμάτισε στις μετέπειτα εξελίξεις, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που με απροκατάληπτο και αντικειμενικό τρόπο πραγματεύεται στο τρίτομο αυτό έργο ο φιλέλληνας καθηγητής και κάτοχος Τιμητικής Εδρας «Nicholas Family» για την Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο, ο Τόμας Γκάλαντ
Το βιβλίο αυτό ανιχνεύει την ιστορία της Ελλάδας κατά τα τελευταία διακόσια χρόνια με τρόπο που λαμβάνει υπόψη τόσο την ενδεχομενικότητα όσο και το ιστορικό πλαίσιο, επιχειρώντας να εξηγήσει τι συνέβη, πότε συνέβη, γιατί συνέβη και πώς το βίωσαν οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, επιχειρεί να δείξει πώς τα αποτελέσματα της ενδεχομενικότητας διαμόρφωσαν το πλαίσιο για όσα επακολούθησαν. Διαφέρει από άλλες παρόμοιες γενικές ιστορίες γιατί προβάλλει την κοινωνική και την πολιτισμική ιστορία ως ουσιώδες και όχι ως περιφερειακό στοιχείο. Με τα μακροσκελή αποσπάσματα από πρωτογενείς πηγές που παρατίθενται δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία να συνομιλήσει απευθείας με το παρελθόν.
ακόμα,
ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η νέα παιδική σειρά σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η νέα παιδική σειρά σε DVD
ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η νέα παιδική σειρά σε DVD

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας.
Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja! 9 DVD και 26 ολοκαίνουρια επεισόδια, μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου! Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου μη χάσετε το 2ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια.
&
Το καθηλωτικό μυθιστόρημα του κορυφαίου συγγραφέα μυστηρίου James Patterson, Το 3ο Χτύπημα
Ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, συναρπάζει κοινό και κριτικούς με την αμείωτη ένταση, τη συγκλονιστική ταχύτατα και τον μοναδικό τρόπο γραφής που καθηλώνει τον αναγνώστη. Ο μαέστρος της αγωνίας James Patterson ξεπερνά τον εαυτό του στο τρίτο βιβλίο της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΟΝΩΝ, της δημοφιλέστερης αστυνομικής σειράς των τελευταίων ετών στην Αμερική.
«Μια βίαιη ιστορία, γεμάτη από τα φλέγοντα θέματα που μαστίζουν το σημερινό κόσμο»
Library Journal

 www.parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.