Όλα τα Νέα

Λασίθι: Χτενίζουν τα βουνά για τον εντοπισμό του 43χρονου φυγά στις Κουρούνες Νεάπολης

486

Στα βουνά του Επάνω Μεραμβέλλου στο Λασίθι αναζητούσε η Αστυνομία χθες τον 43χρονο άνδρα που πυροβόλησε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, με κυνηγετικό όπλο πατέρα και γιο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον πρώτο και σοβαρά τον δεύτερο.

Οι συνθήκες αναζήτησης ήταν ιδιαίτερα αντίξοες λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών και του ιδιαίτερα τσουχτερού κρύου. Ως εκ τούτου οι έρευνες σταμάτησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας. Εξάλλου ο 43χρονος δράστης, πατέρας τριών παιδιών, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα συγκεκριμένα βουνά, λόγω κτηνοτροφικής δραστηριότητας.

Τον πατέρα του 43χρονου προσήγαγε χθες η Αστυνομία για κατάθεση όλων όσων γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση και τις κτηματικές διαφορές που υπάρχουν με την οικογένεια των θυμάτων.

Σε μέγα πένθος έχει περιπέσει η οικογένεια του άτυχου 73χρονου πατέρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σχεδόν ακαριαία, αφού οι πληγές από τους πυροβολισμούς ήταν θανάσιμες, ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του 45χρονου γιου του νεκρού πατέρα , αφού δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη, στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου..

Παρόν στην συμπλοκή ήταν και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια της καραμπίνας.