Όλα τα Νέα

Λυρώνης:«Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί»

187
Αισιόδοξος για την αγωνιστική εικόνα που θα εμφανίσει ο Ρεθυμνιακός στον κρίσιμο αγώνα στην Ελιά κόντρα στον γηπεδούχο Πόρο, εμφανίζεται στις σχετικές του δηλώσεις ο προπονητής του Ρεθυμνιακού Γιώργος Λυρώνης

Ο 52χρονος τεχνικός που θα κάνει ντεμπούτο στην κομβική αναμέτρηση, τόνισε την εμπιστοσύνη που έχει στην αξία και τις ικανότητες των παικτών του, στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και στην προετοιμασία που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι», χωρίς να παραβλέπει τις δυσκολίες αλλά και τις απαιτήσεις του ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και αυτό χαρακτηρίζει την σημασία της συνάντησης.

Παρά τις όποιες δυσκολίες έχει ο αγώνας, είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες, όμως σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε ώστε να είμαστε έτοιμοι και να καλύψουμε αγωνιστικά αυτά τα κενά. Το κλίμα, αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά είναι πολύ καλή.

Όπως έχω τονίσει πιστεύω στην αξία και τις ικανότητες τους και είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε την Κυριακή θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα».